Η Εταιρεία

Είστε εδώ

logo vida katsavidi

Το κατάστημα ΔΙΒΕΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, VIDA KATSAVIDI βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 413, στο ύψος της Ηλιούπολης, δείτε σε χάρτη Google Map.
Περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα μας και τους λόγους προτίμησης αγορών δείτε την σελίδα εδώ.

Σύντομο Προφίλ της εταιρείας

Με πείρα και ιστορία μεγαλύτερη των 50 χρόνων προσφέρουμε λύσεις στις αυξημένες απαιτήσεις του επαγγελματία καθώς και την τεχνογνωσία για τον ιδιώτη-ερασιτέχνη. 
Είναι ένα ταξίδι που άρχισε γύρω στα 1960 από τα μηχανουργεία του Πειραιά με μια τσάντα γεμάτη τρυπάνια και συνεχίστηκε με μηχανάκι στα σιδεράδικα του Φαλήρου. Το μηχανάκι έγινε τρίκυκλο, το τρίκυκλο έγινε αυτοκίνητο, για να καταλήξει ως κατάστημα το 1970 και να συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη έως και σήμερα.
 

Το κατάστημα μεγάλωσε ξανά και έγινε e-λεκτρονικό.

Η άμεση και μακροχρόνια συνεργασία μας με μεγάλα και σημαντικά ονόματα όπως BOSCH, STANLEY, UNIOR μας έχουν καθιερώσει σαν ένα από τους μεγαλύτερους διανομείς επαγγελματικών εργαλείων στην Αθήνα και όχι μόνο. Μαζί με τη μεγάλη μας εξειδίκευση στις βίδες και τα υλικά στερέωσης, με άμεσες εισαγωγές, για μείωση των κοστολογίων μας, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στον τεχνικό κόσμο.

Επίσης η μεγάλη ποικιλία σε εξαρτήματα αλουμινίου, αντικουνουπικές σίτες, ρολά, μηχανισμούς γκαραζόπορτας, θωρακισμένες πόρτες και συστήματα ασφαλείας καθιστά την εταιρεία μας έναν από τους σημαντικούς προμηθευτές αυτής της αγοράς.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ7:30-16:00
ΤΡΙΤΗ7:30-19:30
ΤΕΤΑΡΤΗ7:30-16:00
ΠΕΜΠΤΗ7:30-19:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ7:30-19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ7:30-15:30