Καλέστε μας σήμερα
210 9715 082
Καλέστε μας σήμερα
210 9715 082
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Σύντομο προφίλ της εταιρείας

Στην εταιρεία ΔΙΒΕΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρουμε λύσεις στις αυξημένες απαιτήσεις του επαγγελματία καθώς και την τεχνογνωσία για τον ιδιώτη-ερασιτέχνη με πείρα και ιστορία μεγαλύτερη των 50 χρόνων.

Είναι ένα ταξίδι που άρχισε γύρω στα 1960 από τα μηχανουργεία του Πειραιά με μια τσάντα γεμάτη τρυπάνια και συνεχίστηκε με μηχανάκι στα σιδεράδικα του Φαλήρου. Το μηχανάκι έγινε τρίκυκλο, το τρίκυκλο έγινε αυτοκίνητο, για να καταλήξει ως κατάστημα το 1970, το οποίο μεγάλωσε και συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη έως και σήμερα.

Το φυσικό μας κατάστημα ΔΙΒΕΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΒΙΔΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 413, στο ύψος της Ηλιούπολης, στην Αττική, TK 16346.

Το κατάστημά μας έγινε ηλεκτρονικό

Η άμεση και μακροχρόνια συνεργασία μας με μεγάλα και σημαντικά ονόματα όπως BOSCH, STANLEY, UNIOR μας έχουν καθιερώσει σαν ένα από τους μεγαλύτερους διανομείς επαγγελματικών εργαλείων στην Αθήνα και όχι μόνο. Μαζί με τη μεγάλη μας εξειδίκευση στις βίδες και τα υλικά στερέωσης, με άμεσες εισαγωγές, για μείωση των κοστολογίων μας, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στον τεχνικό κόσμο.

Επίσης η μεγάλη ποικιλία σε εξαρτήματα αλουμινίου, αντικουνουπικές σίτες, ρολά, μηχανισμούς γκαραζόπορτας, θωρακισμένες πόρτες και συστήματα ασφαλείας καθιστά την εταιρεία μας έναν από τους σημαντικούς προμηθευτές αυτής της αγοράς.

Με βάση την παραπάνω γνώση και εμπειρία αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον παρόν ηλεκτρονικό διαδικτυακό τόπο, VIDA KATSAVIDI.GR έτσι ώστε να μπορούμε παρέχουμε ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση, τιμές και ευκολία στους ιδιώτες και επαγγελματίες – τεχνικούς, πελάτες μας.

Επισκεφτείτε μας

Λεωφόρο Βουλιαγμένης 413
Ηλιούπολη - Αθήνα
163 46
Τηλ. 210 9715 082
Email. dgempori@otenet.gr
logistirio@vidakatsavidi.gr

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.